Наш сайт розповість, як зробити зварити макарони так, що пальчики оближеш
Італійська паста – одне з найпопулярніших і смачних страв у світі. Її рецепти не складні, проте зіпсувати страву часом також легко, як і приготувати. До того ж, мало хто знає, що пасту можна зробити практично з будь-якими інгредієнтами. Сьогодні ми розповімо вам три небанальних рецепта італійської пасти.
Паста з лососем
– 200 грам слабосоленого лосося
– 5 томатів черрі або 1 звичайний
– 200 мл вершків 15%
Закип’ятіть воду, посоліть її, потім покладіть туди спагетті. Нам потрібно, щоб вони проварилися до стану аль-денте – це 4-5 хвилин. Додайте пару ложок рослинного масла, щоб макарони НЕ злиплися. Поки вариться паста, розігрійте оливкову олію на сковороді, роздушіть зубчик часнику і киньте в масло для аромату. Обсмажте нарізану заздалегідь лосось (не забудь перед цим дістати часник і викинути). Слідом в сковороду додай порізані навпіл помідори черрі. Налийте в сковороду пару ложок води з каструлі, в якій варяться спагетті, а потім вершки. Тушкуйте пару хвилин, а потім перекладіть спагетті до основи, накрийте кришкою, потримайте на повільному вогні ще півтори хвилини. паста готова!
Паста з рікоттою, шинкою і шпинатом
– рикотта – 250 грам
– шинка – 200 грам
Постав варитися пасту-черепашки до стану аль-денте. Зазвичай це 4-5 хвилин, але краще уточнити на упаковці конкретного виробника. Наріж шинку і цибулю, обсмажити їх на оливковій олії. Поклади шпинат, перемішати, а потім додай рикотту. Перемішати основу до однорідної густої консистенції. «Мушлі» переклади в форму для запікання, змащену маслом, дай їм трохи охолонути, а потім в кожну додай начинку. Посип зверху тертим сиром і відправ в духовку на 15 хвилин при 180 градусах. Пасту-черепашки можна подавати на стіл!
Паста з креветками
– креветки – 200 грам
– вершки 20% – 180 мл
Відварюємо пасту за вже відомою нам технології до стану аль-денте. На оливковій олії обсмажуємо зубчик часнику, потім прибираємо його і смажимо очищені заздалегідь креветки. Можна посипати їх спеціями або травами. Додаємо вершки, потім ополоник бульйону, в якому вариться паста, тушкуємо хвилину. Перекладаємо пасту до соусу, через пару хвилин знімаємо з вогню. Легка і смачна паста готова.
Leave a Comment